Így csajoznak a külföldiek nálunk?

Amikor éppen nem a legkedvesebb testrészükkel teszik ugyanezt, akkor a Tinderen húzogatják a lányok képeit. Tündéri üzenetek, vagy profán közepébe-vágás – embere válogatja. Van, aki törődő és figyelmes és van, aki pofátlanul a lényegre tér.

Most tekintsünk el a Sziget fesztiválos turistáktól, akik a csillagokat is lehazudják az égről egy-egy okos tekintetű, virágfüzért meg instás kutyafület viselő lánynak, és nézzük a komolyabb, itt élő, külföldről érkezett nőcsábászokat. (“Cé” írt! Természetesen a neveket megváltoztattuk!)

Erik, harmincas amerikai sakkozó, pontosabban International Chess Grandmaster, pont nem a tinder-huszárok hadseregében szolgál, ő inkább a facebookon ismerkedik.

“A nagy számok törvénye alapján ő a Facebook kínálta „Kit ismerhetek?” kincses ládájára esküszik. Jelöl-jelöl-jelöl…”

Ezen a téren nem jellemzi túlzott alaposság, körülbelül gondolkodás nélkül, a miniatűr profilképek alapján küldözget ismerősnek jelölést egyszerre nagyjából 10-15 lánynak. A visszajelölési arány meglepően magas: 90%!

A következő lépés a némileg személyre szabottabb üzenetek küldése, persze itt sem atlantiszi mélységekben kell gondolkodni. Előre gyártott sablonok variációi és ezek módosításai repülnek az éteri világhálón át szíve választottjainak. Statisztikát készített róla, mi a legsikeresebb módszer. Titkon (?) minden nő vágyik szépségének elismerésére, így nyilván bókokkal és szép szavakkal a legnyerőbb kezdeményezni. A fekete hajú lányokat arról faggatja, tervezik-e csodás hajkoronájuk további növesztését, míg másnál arcuk és szemük festői szépségét emeli piedesztálra. Néha videóra veszi ahogyan gitározik és énekel és ezt is átdobja a lányoknak, hiszen nagyon kíváncsi a véleményükre, és az építő kritika is nagyon fontos számára. A Valentin napi special edition „meglepi üzikről” már ne is beszéljünk.

Alakult már érdekesen az ismerkedés Erik számára. Egy ismerőse mutatott be neki két lányt, csakhogy kicsit eltérjünk a virtuális ismerkedési formáktól. A kedves ismerős azt állította csinos és megbízható lányokról van szó, a referencia tehát adott volt. Kis idő elteltével, egyikük felhívta; véletlenül pont a lakása előtt tartózkodik, nincs-e kedve találkozni. Naná, hogy volt. Beinvitálta a hölgyeket, merthogy, az ajtóban kiderült: ketten vannak. Noha szexuális interakció nem is történt, a lányok mégis szaporodni kezdtek, kisvártatva ugyanis hatan lettek – valamelyikük meghívott még négy barátnőt. Erik persze nem tudott ellenállni hat nőnek. Nem is akart. A problémák csak eztán kezdődtek, mert míg egyikük érzékien simogatta a fiút, a többiek garázdálkodni kezdtek a lakásban, és hamar megtalálták a srác széthagyott telefonjait. Némelyiken nem volt kódzár, így hozzáfértek a különböző appokhoz, minek következtében Erik instagramját feltöltött meztelen női fotók lepték el. Akkor kapott észbe, mikor egy barátja, aki észrevette a képeket, felhívta, mi történik, és csatlakozhat-e a bulihoz…

Daan (32), holland ügyfélszolgálatos kolléga, a fél iroda ismeri a hírét. Egy multinál sok nő dolgozik, arányaiban többen is elég csinosak, így a választék is nagy. Sokan szeretnek munkatársak közül, illetve velük szemezgetni, Daan is pont ilyen. E mellett persze a Tindert is naponta többször csekkolja, 18-40 éves korig mindenki belefér a szórásba, aki jól néz ki.
Trófeái közt tudhat elvált anyukát, francia távkapcsolatban élő nőt és még sorolhatnám…

“Egyszer ő is megjárta. Három kórházat kellett felkeresnie eseményutáni tablettáért, mert az egyik affér túl jól sült el…”

Pár évvel ezelőtt magam is belesétáltam egy cukinak tűnő, félig német, félig holland származású orvostanhallgató csapdájába és mire észbe kaptam, a barátnőim felét bejelölte az ismerőseim listájából, „valamelyik tuti összejön” alapon. Azóta nem nyilvános az ismerőseim listája Facebookon.

 

 

Szerző: “Cé”

Facebook Kommentek