Extrém táborok Magyarországon

Fotó Germán TR /Pexels

Már február elején megindultak a jelentkezések az idei nyári táborokra.

„Az elmúlt év hasonló időszakához képest több mint 20%-kal több jelentkezést regisztráltunk a Táborfigyelőn. A korán ébredő szülők a jellemzően április 1-ig tartó előfoglalási kedvezmények miatt anyagilag is jobban járnak, emellett a legjobb táborok turnusai is elérhetőek számukra. Ennek oka, hogy azon vakációs lehetőségek táborhetei, amelyek a legjobb ár-érték aránnyal rendelkeznek, nagyon gyorsan telítődnek!” – mondta Tóth Béla, a Táborfigyelő gyermektábor-összehasonlító portál vezetője.

Fotó: Pixabay

A hagyományosabbnak számító kézműves-, lovas-, vagy sporttáborok mellett egyre több a meglepő témájú, vagy épp extrém tábor Magyarországon. Elérhető idén jobb agyféltekés rajztábor, szabaduló szobás nyomozótábor, okostelefonos animációs tábor, kangoo tábor, de foglalható agykontroll tábor, vagy épp önismereti-stresszoldó tábor is. Ami látszik, hogy a családok és gyerekek egy része abszolút nyitott ezen újdonságokra, folyamatosak a jelentkezések ezekre az üdülésekre is – olvasható az oldalon.

Bár folyik még az adatgyűjtés, a sporttáborok, az informatikai és programozó táborok, az angol táborok tűnnek az idei esztendő slágereinek, de közelítenek a dobogóhoz a katonai és honvédelmi táborok is.

Facebook Kommentek