Arctisztítás helyesen

Egy nő akkor üde igazán, ha bőre is az. Testünk külső felületének a megfelelő ápolása pedig nem olyan egyszerű és egyszeri feladat. Ebben fontos folyamatként szerepel az arctisztítás, ami bár könnyűnek és egyértelműnek tűnik, de mégsem vagyunk tisztában azzal, hány lépésből is áll a projekt.

A „dupla” tisztítás lényeges művelete az arctisztításnak. Ez azt jelenti, hogy kétszer tisztítod le az arcod, ami főként este ajánlott. Ha rendszeresen sminkelsz, akkor neked különösen ajánlott a módszer, ami egyszerű, de rendkívül hatékony, és szuper előnyei vannak az egészséges bőr szempontjából – írja a FemCafe.

A duplázás lényege nem abban áll, hogy egy helyett két tisztítókendőt, vagy kétszer annyi alapanyagot használsz fel. A módszer titka abban rejlik, hogy a tényleges lemosó (legyen az egy gél vagy krém) előtt felviszel egy olajat a bőrre, amit belemasszírozol, ezzel eltüntetve szinte minden szennyeződést, valamint sminket. Végtére is az olaj mágnesként működve a káros és méreganyagokat magához vonzza, ezáltal lesz makulátlan s puha az arcbőr. Ezután a lépés után jöhet a szokásos arclemosó használata.

Facebook Kommentek